Contacteer ons:  012 39 25 25  -  info@ldmetaaldesign.be - bezoek ons ook op 

Contacteer ons: 012 39 25 25 • info@ldmetaaldesign.be

BINNENTRAPPEN

Het vervaardigen van trappen is uitgegroeid tot één van onze belangrijkste activiteiten. U heeft de keuze om uw trap te laten vervaardigen in staal, aluminium of inox. De traptreden bestaan uit metaal, glas, natuursteen, composiet, hout of steentapijt.  
Iedere trap wordt op maat gemaakt, waarbij alle combinaties op vlak van materiaal steeds bespreekbaar zijn. Na een gedetailleerde opmeting ontvangt u een tekening van het te realiseren project. Een trap wordt steeds volgens uw wensen en noden gemaakt, zodat u kan genieten van het beste resultaat. Onze opdracht is het perfect integreren van uw trap in uw woning of kantoor, met respect voor uw stijl.

Aluminium

LD Metaaldesign is al jaren verdeler van de diverse Graah trappen in aluminium. Deze trappen bieden een hoog comfort en lange levensduur. Ze zijn bovendien krasbestendig & slijtvast.

Bloktrappen

De naam "bloktrap" slaat op de blokvormige structuur van de trap. Deze trap wordt volledig in staal uitgevoerd en gepoederlakt in structuurlak. De binnenzijde van de trap wordt afgewerkt met hout voor een geluiddempende effect​

Composiet

Dit materiaal is samengesteld uit restjes graniet die met harsen vermengd worden. Het heeft dezelfde luxueuze uitstraling als natuursteen en is bovendien verkrijgbaar in strakke en trendy kleuren.

Glas

Glas wordt veel gebruikt in moderne architectuur. Men creëert hiermee een gevoel van openheid en ruimte. Om veiligheidsredenen wordt steeds gewerkt met gelaagd veiligheidsglas. Het glas is uiteraard in diverse kleuren verkrijgbaar.

Hout

Een metalen trap met houten treden, geeft een warme uitstraling. Het soort hout kan u zelf kiezen.

Metaal en inox

U kan naast de trapwangen ook de treden laten vervaardigen uit staal of inox. Bij de treden heeft u de keuze uit vlakke treden of voor treden met perforaties

Wenteltrappen

Een metalen trap met houten treden, geeft een warme uitstraling. Het soort hout kan u zelf kiezen.

Zwevende trappen

Bij dit type trappen lijkt het alsof de treden zweven. Via een stalen draagvlak in elke trede wordt de stabiliteit gewaarborgd. De treden kunnen bestaan uit verschillende materialen.

Buitentrappen

Een buitentrap kan perfect worden geïntegreerd in uw tuin. Deze trappen zijn steeds maatwerk en kunnen  vervaardigd worden in staal of inox, al dan niet gecombineerd met treden in roostervloer, hout, glas, natuursteen of houtcomposiet. De stalen trappen kunnen gegalvaniseerd of met een poedercoating behandeld worden.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.